• Lakás lomtalanítás lakás kiürítés bútor elszállítás Somogy megyében és környékén

  Szabaduljon meg a felesleges holmiktól gyorsan és egyszerűen!

  A Zsizso Lakás Lomtalanítás profi csapata leveszi a terhet a válláról.

  Ingyenes árajánlat, rugalmas időpontok, kedvező árak.

  E-mail+3630/8325271

Lakás lomtalanítás bútorok edények, porcelánok ruhák elszállítása.

Ne pazarolja az idejét!

Kattintson a lenti gombra, és azonnal ellenőrizze: A lomtalanítás elérhető-e a településén Mennyibe kerül a lomtalanítás Mennyi időt vesz igénybe a lomtalanítás Csak 3 lépés: Írja be a település nevét Válassza ki a ház típusát Kattintson a Becslés gombra Gyors, egyszerű és pontos becslés!

Útvonalterv űrlap
A kalkulátor tartalmazza az akciós ár kiszámításának lehetőségét. Egy kuponkódot amit le is tölthetsz. Ha megosztod az oldalt azután jogosult vagy minden egyes fordulóból 15% kedvezményre! Változás joga fenntartva!!

DALL·E 2023 02 01 14.01.16 smiling furniture

Lakás lomtalanítás gyorsan és hatékonyan

A lakás lomtalanítás egy szükséges, de gyakran időigényes és fárasztó feladat. Szerencsére cégünk leveszi a terhet a válláról, és gondoskodik a lomok gyors és hatékony elszállításáról.

 

DALL·E 2023 02 01 13.51.13 exclamation mark

Ne hagyd ki a lakás kipakolási lehetőséget!

Cégünk korlátozott ideig kedvezményes áron vállal lakás kipakolást!

Csak pár napot tudunk rááldozni minden hónapban, ezért ne habozz, foglalj időpontot most!

 

Kedvezmény

Akár 0,1 m³, akár 15 m³, az ár ugyanaz!
Ne fizessen köbméterdíjat!

Cégünk nem számol fel köbméterdíjat, ami általában 8000 Ft/köbméter.

Most minden fordulóra 15% kedvezményt adunk a lakás kipakolás árából!

A kedvezmény a lenti kalkulátorban érhető el, és addig érvényes, amíg a számláló le nem jár.

A lakáskiürítés lomtalanítás kedvezmény már csak a lenti számláló lenullázásáig tart.,

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Mi a lakás lomtalanítás a lakás kiürítés és a hagyaték felszámolás

Lakás lomtalanításA lakás lomtalanítás, kiürítés és hagyaték felszámolás olyan folyamat, amely segít megszabadulni a felesleges, használaton kívüli tárgyaktól, amelyek az évek során felgyülemlenek egy lakásban. A lomtalanítás célja, hogy a lakás rendezett, tiszta és üres legyen, amelynek köszönhetően a lakás újra hasznosítható, átadható vagy eladható lesz.

A lakás lomtalanítása lehet egy egyszerű, de fáradságos feladat, amelynek során az embernek szembe kell néznie a saját dolgaival és eldöntenie, hogy mely tárgyakat tartja meg, és melyeket dob el. A lomtalanítás során a tárgyakat különböző kategóriákba lehet osztani, például használható, újra hasznosítható, eldobható.

A lakás kiürítése azt jelenti, hogy a lakásban található összes tárgyat el kell távolítani, hogy a lakás üres legyen. A lakás kiürítése lehet, hogy egy nehéz feladat, különösen ha a lakásban sok évek óta élnek. A lakás kiürítése során a tárgyakat általában különböző kategóriákba osztják, például használható, újra hasznosítható, eldobandó.

A hagyaték felszámolása azt jelenti, hogy a hagyatékot el kell távolítani a lakásból, amelyet valaki hagyott maga után, amikor elhunyt. A hagyaték felszámolása lehet egy nehéz feladat, különösen ha a hagyaték értékes tárgyakat tartalmaz. A hagyaték felszámolása során a tárgyakat általában különböző kategóriákba osztják, például használható, újra hasznosítható, eldobható és értékes tárgyakba.

A lakás lomtalanítás, kiürítés és hagyaték felszámolás folyamatában fontos szempont a biztonság és a tisztaság. Minden tárgyat alaposan át kell nézni, hogy biztosan biztonságos legyen az eltávolításuk, és ne okozzanak kárt a lakásban vagy a környezetben. A lomtalanítás, kiürítés és hagyaték felszámolás során használt eszközöknek és anyagoknak tisztának és higiénikusnak kell lenniük, hogy megelőzzék a betegségek és a szagok terjedését.

Azoknak, akik ezt tervezik, fontos, hogy kérjenek segítséget szakképzett szakemberektől, akik rendelkeznek a megfelelő eszközökkel és tapasztalattal a feladat elvégzéséhez. A szakemberek segítenek a tárgyak átvizsgálásában, az értékes dolgok elkülönítésében és az újrahasznosítható tárgyak átadásában.
Olvasd el a blogunkat is >>

Miért válassz minket?

Az ingatlan piacon sok ember találja magát abban a helyzetben, hogy eladni, átadni, vagy új helyre költözni szeretne. Az ilyen helyzetekben a lakás kiürítése és lakás lomtalanítása egy nagyon fontos lépés. A lakás kiürítés során eltávolítjuk a felesleges tárgyakat, hogy a lakás minél tisztább és rendezettebb legyen.

A lakás kiürítésnek többféle formája is van, így a teljes lakás kiürítés mellett lehet lakás lomtalanításról is beszélni, vagy lakásváltás előtti lomtalanításról. A lakás lomtalanítás során eltávolítjuk a bútorokat, építési hulladékokat, elektronikai eszközöket és egyéb tárgyakat, amik csak a helyet foglalják. A teljes lakás kiürítés során az összes tárgyat eltávolítjuk a lakásból, hogy az üres legyen.

 Az alábbiak miatt válassz minket:
 1. Tapasztalt szakemberek: Mi a legjobb szakemberekkel dolgozunk, akik körültekintően és precízen végzik a lakás lomtalanítást és régi bútorok, edények, porcelánok elszállítását.
 2. Megfizethető árak: A csapatunk az ügyfeleink számára a legjobb árakat kínáljuk a lakás lomtalanítás és régi bútorok, edények, porcelánok elszállítására.
 3. Gyors és hatékony szolgáltatás: Nálunk a lakás lomtalanítás és régi bútorok, edények, porcelánok elszállítása minél gyorsabban és hatékonyabban történik, hogy az ügyfeleinknek ne kelljen sokat várniuk.
 4. Ökológiai felelősségvállalás: Figyelünk az ökológiai lábnyomra, és ha lehetséges, a régi tárgyakat újrahasznosítják vagy elajándékozzuk.
 5. Teljes körű szolgáltatás: A lakás lomtalanítás és régi bútorok, edények, porcelánok elszállítása mellett a lakás takarítását is végezzük, hogy a lakás minél tisztább és rendezettebb legyen az új lakók számára.
 1. Ingyenes árajánlatok: Nálunk ingyenes árajánlatokat kérhetsz, hogy tudj informálódni a lakás lomtalanítás és régi bútorok, edények, porcelánok elszállításának árait illetően.
 2. Flexibilitás: Rugalmasak vagyunk az időpontokkal kapcsolatban, hogy az ügyfeleinknek ne kelljen a saját napi rutinjukat átrendezni.
Összefoglalva, a zsizso.hu a legjobb választás, ha lakás lomtalanítást és régi bútorok, edények, porcelánok, ruhák elszállítását szeretnéd. Tapasztalt szakembereinkkel, megfizethető árakkal, gyors és hatékony szolgáltatással, ökológiai felelősség vállalással, teljes körű szolgáltatással, ingyenes árajánlatokkal, flexibilitással, biztonságos és higiénikus eljárással és garanciával segítünk a lakás lomtalanítás és régi bútorok, edények, porcelánok elszállításában. Ne habozz kérni egy ingyenes árajánlatot még ma, és lásd, mennyire egyszerű és hatékony a lakás lomtalanítás és régi bútorok, edények, porcelánok elszállítása velünk!

Hogyan zajlik a lomtalanítás?

 Minden esetben első körben telefonon vagy emailben egyeztetünk a megrendelővel. Egyeztetés lényege a Helyszín és a lakás mérete.

lakás lomtalanítás

Mivel mi csak km díjat kérünk, egyéb költség nincs. Teherautónk mérete 4,2x 2.2m 1,5 magas. Ami kb 15m³ lom elszállítását jelenti.

Miután az egyeztetés megtörtént azután akár aznap elindul a csapatunk, és megkezdik a lakás kipakolását

Írjon vagy hívjon hogy a lomoktól megszabaduljon!

Milyen körzetben lomtalanítunk?

stbA lomtalanítás, lakáskiürítés és hagyaték felszámolás főként Somogy megyében, de Tolna és Baranya megyében is elérhető. A folyamat ugyanaz: először telefonos vagy e-mailes egyeztetés a megrendelővel a helyszínről és a lakás méretéről, majd a teherautónk segítségével (4,2×2.2m-es, 1,5m magas, kb 15m³ lom elszállítása lehetséges) élvezzük a lakás kipakolását. Csak km díjat számítunk fel. Hívjon vagy írjon, hogy megszabaduljon a lomtól!

Ahol lomtalanítunk:

Cégünk vállalja a padlás, garázs, pince, nyaraló, udvar, műhely, üzlet, raktár, ház, kert, melléképület, iroda és társasház lomtalanítását.

Mindent elviszünk, kivéve:

 • Háztartási (kommunális) hulladékot
 • Építési-bontási törmeléket
 • Zöld hulladékot
 • Tűz- és robbanásveszélyes, valamint veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (festékek, olajok, akkumulátorok, vegyszerek, palatetők, szigetelő anyagok, autógumik)

Az első körben minden esetben telefonon vagy emailben egyeztetünk a megrendelővel:

 • A helyszínről
 • A lakás méretéről

Ezután árajánlatot adunk, és a megrendelővel egyeztetett időpontban elvégezzük a lomtalanítást.

Garanciát vállalunk a munkánkra, és a lomokat a megfelelő hulladéklerakóba szállítjuk.

Lakás lomtalanítás: Amiket biztosan elviszünk

Fémhulladék

 • Vashulladékot
 • Alumínium hulladékot (nem engedélykötelesest)
 • Lemezhulladékot
 • Papírhulladékot ha kötegelve van
 • Egyéb (nem engedélyköteles méhtelepi terméket)

A felsorolt hulladékokat elszállítjuk, azonban kérjük, hogy érdeklődjön a 0630/83-25-271 telefonszámon, mielőtt leadná a rendelést, hogy biztosan elszállítható-e a konkrét hulladék

RÉGI BÚTOROK

 • Konyhabútorokat
 • szobabútorokat
 • Fürdőszoba bútorokat
 • Egyéb régi rossz bútorok elszállítása, gáztűzhely, mosógép stb.

Az összes felsorolt bútort elszállítjuk, beleértve a konyhabútorokat, szobabútorokat, fürdőszoba bútorokat és az egyéb régi, rossz bútorokat, például a gáztűzhelyeket, mosógépeket. Kérjük, hívja bizalommal: 0630/83-25-271.

SZERSZÁMOK

 • Garázsban lévő szerszámok egyéb lomok
 • Pincében lévő szerszámok, eszközök
 • Kerti szerszámok gépek
 • stb

A fenti tárgyak, beleértve a garázsban, pincében és kertben lévő szerszámokat és egyéb lomokat, eltávolíthatók, ha szükséges. Hívja bizalommal a 0630/83-25-271 telefonszámot, ha több információt szeretne kérni a lomtalanításról.

ELEKTROMOS ESZKÖZÖK

 • Bármilyen lakásban lévő elektromos eszközt
 • Bármilyen udvarban lévő elektromos eszközt

Eltávolítjuk a lakásban és udvarban lévő elektromos eszközöket. Hívja bizalommal: 0630/83-25-271.

Fém Fa épületek

 • Bármilyen garázs melléképület fémből
 • Bármilyen garázs melléképület fából

A fémből és fából készült garázs melléképületek elszállítását vállalják. Hívjanak bizalommal: 0630/83-25-271.

Lakókocsik roncsok

 • Bármilyen lakókocsit papírok nélkül
 • Bármilyen roncsot papírok nélkül

Az alábbi tárgyakat, beleértve bármely lakókocsit papírok nélkül, és bármilyen roncsot papírok nélkül, elszállíthatja Önnek. Hívjon bizalommal: 0630/83-25-271.

Lomtalanítás: Amiket nem tudunk vállalni

Beton tömés épület bontás

Beton tömés épület bontást nem tudunk vállalni.
Nincs kapacitásunk a földmunkákhoz

Szemétszállítás

Papír hulladék
Üveg hulladék
Kommunális hulladék
Törmelék

Költöztetés

Nem tudunk felelősséget vállalni a sérülésekért
Az autónk nem zárt vagy ponyvás

Veszélyes hulladék

Vegyszereket olajokat, üvegeket sittet nem tudunk elszállítani.

Lom elszállítása – Árlista:

Lomtalanítás kertes házból

 • Kertes házból történő lomtalanítás esetén:
  • Kadarkút és 50 km-es körzetében: 45.000ft/forduló
  • 50 és 100 km körzetében: 80.000ft/forduló
  • 100 km felett: 100.000ft/forduló
  • Az árak oda-vissza értendők és kb 15m³ lom elszállítását jelentik fordulónként.

Az alacsony árak azért vannak, mert a lomtalanítás egyedüli költsége a közlekedési díj, amely nem függ a lom mennyiségétől.

Megjegyzés: Az árak tájékoztató jellegűek és változhatnak a távolság, és a körülmények függvényében. Kérjük, hogy a pontos árakat a 0630/83-25-271 telefonszámon kérje.

Lomtalanítás emeletes házból

 •   Emeletes házból történő lomtalanítás: 20.000 ft a + költség ami egyszeri költség.
  • Kadarkút és 50 km-es körzet: 45.000 ft/forduló
  • 50 és 100 km körzet: 80.000 ft/forduló
  • 100 km felett: 100.000 ft/forduló

A fenti árak oda-vissza érvényesek és kb. 15 m³ lom elszállítását jelentik fordulonként.

Megjegyzés: Az árak tájékoztató jellegűek és változhatnak a távolság, és a körülmények függvényében. Kérjük, hogy a pontos árakat a 0630/83-25-271 telefonszámon kérje.

Fém vagy Fa épületek bontása

Az árak a könnyűszerkezetű épületek bontása a körülményegtöl függően változhatnak. A távolság, az épület anyagának jellege (fém vagy fa), valamint a bontás mértéke és nehézsége is befolyásolhatja a végösszeget. Az árak pontos meghatározásához kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a 0630/83-25-271-es telefonszámon.

Ingyenes lakás lomtalanítás jó tanács

Ingyenes lakás lomtalanítás általában átverés, mert a szolgáltatók csak az értékes tárgyakat viszik el, semmi sincs ingyen. Legyen óvatos és válasszon megbízható és hiteles szolgáltatót, aki valódi árakat kínál és nem rejtett költségeket számít fel. Ne hagyja, hogy az értékes tárgyait eladják anélkül, hogy tudna róla, és ne engedje, hogy becsapják.

Ingyenes lakás lomtalanítás szolgáltatást mi nem ígérünk, mert mindennek költsége van. Az emberek munkabére, a szemét elszállítása és szelektálása mind költséges folyamatok. Minden szolgáltatásért cserébe valódi árakat kérünk, hogy biztosítsuk, hogy a munkánk minőségi legyen és hogy kielégítsük az összes költséget, ami a lakás lomtalanításával jár. Mi a legjobb minőséget kínáljuk és mindig őszintén kommunikáljuk az összes költséget, hogy elkerüljük az átverést és a csalódást.

Mi nem ígérjünk olyat hogy ingyenes lomtalanítás. Eláruljuk miért?
Fizetnünk kell a szemét lerakásért!
Fizetnünk kell az embereket, akik velünk együtt dolgoznak azon, hogy az Ön
hulladékát elszállítsák!
Fizetnünk kell az üzemanyagot!
Fizetnünk kell az autóink szerviz költségeit!

Az ön felelőssége, hogy ingyenes lomtalanítót hív, aki először elvisz egy pár jó dolgot, és egy két zsák szemetet (amit az utca végén ki is rak) és azután soha többé nem látja őket!

Somogy Tolna Baranya megye lakás lomtalanítás Hagyatékfelszámolás Régi használt bútor elszállítás fűnyírás és épületbontás.

Amit nyújtani tudunk

Mi a legjobb minőségű lakás lomtalanítás szolgáltatást nyújtjuk, amely magában foglalja a következőket:

 • Professzionális lakás lomtalanítás: A szakembereink tapasztaltak és jártassak a lakás lomtalanításában, így biztosítjuk, hogy a munka minőségi legyen.

  Környezetbarát megoldások: A lomtalanítást környezetbarát megoldásokkal végezzük, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatását.

 • Pontos és pontos költségbecslés: Az összes költséget pontosan és őszintén kommunikáljuk, hogy elkerüljük az átverést és a csalódást.

  Gyors és hatékony szolgáltatás: A lomtalanítást gyorsan és hatékonyan végezzük, hogy minél hamarabb átadjuk a lakást.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lakás lomtalanítás - Fűnyírás - Tűzifa kuglizás - Gumiszervíz
Average rating:  
 0 reviews
© Copyright - Lakás lomtalanítás Somogyban és környékén, lakás kiürítés és hagyaték felszámolás, teljes körű lakás lomtalanítás, profi lakás lomtalanítás, gyors lakás lomtalanítás, ingyenes felmérés, lakás ürítés, hagyaték lomtalanítás, lakás lomtalanítás árak, lakás lomtalanítás ajánlatok, lakás lomtalanítás Somogyban, lakás lomtalanítás környékén, lakás lomtalanítás akciók, lakás lomtalanítás kedvezmények, lakás lomtalanítás garanciával, teljes körű lakás lomtalanítás Somogyban, lakás lomtalanítás és hagyaték felszámolás, lakás lomtalanítás és hagyaték ürítés, lakás lomtalanítás és hagyaték elszállítás, lakás lomtalanítás és hagyaték eladás. - powered by Enfold WordPress Theme