Weboldal készítés olcsón mindenféle kifogás nélkül.

A weboldal készítés folyamata első lépésként a tervezést jelenti. Ennek során meghatározzuk a weboldal célját, azaz, hogy milyen információkat szeretnénk megjeleníteni rajta, és milyen funkciókkal rendelkezzen. Ezen kívül meghatározzuk a weboldal arculatát is, ami magában foglalja a színeket, a betűtípust, a logót és az egyéb grafikai elemeket.

img HGUNkedIFfRcLDEx4NXFndtC 1A következő lépés a weboldal kódolása. Ennek során a tervezett arculatot és funkciókat valósítjuk meg HTML, CSS és JavaScript nyelvekkel. A kódoláskor fontos, hogy az oldal megfeleljen a W3C webes szabványoknak, ami biztosítja, hogy a weboldal minden böngészőben és eszközön jól jelenjen meg.

A következő lépés a weboldal tartalmának feltöltése. Ennek során a kódolt oldalra feltöltjük a szöveges, képi és videós tartalmakat. A tartalom feltöltésekor fontos, hogy SEO szempontból optimális legyen, ami azt jelenti, hogy a weboldal tartalma jól optimalizálva legyen a keresőmotorok számára.

A weboldal készítés utolsó lépése a tesztelés. Ennek során ellenőrizzük, hogy a weboldal megfelelően jelenik-e meg minden böngészőben és eszközön, valamint, hogy minden funkció megfelelően működik-e. Ha valami hibát találunk, akkor javítjuk azt, majd újra teszteljük.

A weboldal készítés folyamatának végén a weboldalt publikáljuk, ami azt jelenti, hogy elérhetővé tesszük az interneten. A weboldal folyamatosan karbantartandó és frissítendő, hogy mindig naprakész legyen és az új technológiáknak megfeleljen.

Ár

programming with porogram code is

Az 4-6 oldalas honlap elkészítése egy általános weboldal készítési projekt, amely magában foglalja a tervezést, a kódolást, a tartalmak feltöltését és a tesztelést. Az alap ár 80.000 ft, amely magában foglalja a főoldal, a termékoldalak, a rólunk oldal, a kapcsolat oldal és a blog oldal elkészítését.

Az alap ár nem foglalja magában a domain regisztrációt és a tárhely szolgáltatást, de ezeket is vállalom, további költségekkel. Az ár tartalmazza a SEO optimalizálást is, hogy a weboldal elérhető legyen a keresőmotorokban.

Az ár változhat, ha további funkciókra van szükség, mint például egy online bolt, egy képgaléria, egy online időpont foglaló rendszer, vagy bármilyen egyedi funkció. Az ár változhat, ha a tartalmakat nem biztosítja a megrendelő, de ezeket is vállalom, további költségekkel.

A weboldal készítés időtartama általában 2-4 hét, attól függően, hogy milyen funkciókra van szükség és mennyi tartalmat kell feltölteni. A projekt lezárása után, biztosítunk egy hónapos garanciát a weboldal működésére és javítunk bármilyen hibát, ami felmerülhet.

Az interneten rengeteg weboldal található, amelyek közül sok hasonló funkciókkal rendelkezik. Ha szeretnél egy olyan weboldalt, amely hasonlóan jól optimalizált és profi mint ez a “https://zsizso.hu/”, akkor ne habozz, írj vagy hívj.
A “https://zsizso.hu/” weboldal jó példa arra, hogy milyen lehet egy jól optimalizált és profi weboldal. A weboldal jól navigálható, egyszerűen használható és tartalmaz releváns információkat. A weboldal arculata is profi, ami segíti a látogatók megtartását.
Ha szeretnél egy hasonló weboldalt, amely jól optimalizált és profi, akkor ne habozz, írj vagy hívj. Szívesen segítünk a weboldal elkészítésében, és biztosítunk egy rendszeres karbantartást is a weboldal működésének biztosítása érdekében.

Jó tanács!

DALL·E 2023 02 01 13.51.13 exclamation mark 1Az egyik legfontosabb tanács a weboldal készítés során, hogy mindig figyeljünk a felhasználói élményre (UX). A felhasználói élmény azt jelenti, hogy az oldal egyszerűen használható, logikusan felépített és a felhasználó számára releváns információkat tartalmaz. A jó UX segít a felhasználóknak a weboldalon való navigálásban, és növeli a visszatérő látogatók számát.

Másik fontos tanács a weboldal kódolása során, hogy mindig használjunk valós és jól dokumentált kódokat. A valós kódok azok, amelyek megfelelnek a W3C webes szabványoknak, és biztosítják, hogy az oldal minden böngészőben és eszközön jól jelenjen meg. A jól dokumentált kódok pedig azok, amelyek egyszerűen olvashatóak és könnyen karbantarthatóak.

A SEO optimalizálás is fontos tanács a weboldal készítés során. A SEO azt jelenti, hogy a weboldal tartalmát optimalizáljuk a keresőmotorok számára, hogy növeljük az oldal elérhetőségét a keresőmotorokban. A SEO optimalizálás során figyelembe kell venni a kulcsszavakat, a meta leírásokat, valamint a weboldal felépítését és a hivatkozásokat.

Végül, de nem utolsósorban, a tartalom frissítésének rendszeres karbantartása is fontos tanács a weboldal készítés során. A naprakész tartalom segít a látogatók megtartásában, és növeli az oldal elérhetőségét a keresőmotorokban is. A rendszeres tartalom frissítés lehetővé teszi, hogy az oldal aktuális maradjon, és megfeleljen az új technológiáknak is.

WordPress motorral dolgozom!

wordpressA WordPress motorral való weboldal készítés folyamata első lépésként a témaválasztást jelenti. A WordPress platformon több ezer elérhető téma közül választhatunk, amelyek különböző arculatot és funkciókat kínálnak. A témaválasztáskor fontos, hogy a téma megfeleljen a weboldal céljának, és jól optimalizált legyen a SEO szempontjából.

A következő lépés a téma beállításának és testreszabásának folyamata. Ennek során a téma beállításait és a színeket, betűtípust, logót és egyéb grafikai elemeket testreszabjuk a weboldal arculatához. A testreszabás során fontos, hogy a téma megfeleljen a weboldal céljának és a SEO szempontjainak is.

A weboldal tartalmának feltöltése a következő lépés. A WordPress motorral dolgozva ez egyszerűen megvalósítható, mert a platformon belül van lehetőségünk tartalmakat hozzáadni és szerkeszteni. A tartalmak feltöltésekor fontos, hogy SEO szempontból optimális legyen, ami azt jelenti, hogy a weboldal tartalma jól optimalizálva legyen a keresőmotorok számára. A SEO optimalizálás során figyelembe kell venni a kulcsszavakat, amelyek segítenek a weboldal elérhetőségének növelésében a keresőmotorokban.

A weboldal készítés utolsó lépése a tesztelés. Ennek során ellenőrizzük, hogy a weboldal megfelelően jelenik-e meg minden böngészőben és eszközön, valamint, hogy minden funkció megfelelően működik-e. Ha valami hibát találunk, akkor javítjuk azt, majd újra teszteljük.

A weboldal készítés folyamatának végén a weboldalt publikáljuk, ami azt jelenti, hogy elérhetővé tesszük az interneten. A weboldal folyamatosan karbantandó és frissítendő, hogy mindig naprakész legyen és az új technológiáknak megfeleljen.

Emellett, fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük és optimalizáljuk a weboldalt SEO szempontból, hogy folyamatosan javíthassuk az elérhetőségét a keresőmotorokban. A SEO optimalizálás során figyelembe kell venni a kulcsszavakat, meta leírásokat, valamint a weboldal felépítését és hivatkozásokat. A rendszeres tartalom frissítés is segíti a SEO-t és a látogatók megtartását.

Miért jó a WordPress?

A WordPress egy nagyon népszerű weboldalkészítő platform, mert számos előnye van:

  1. Könnyen használható: A WordPress-nel könnyen létrehozhatunk és szerkeszthetünk weboldalt, még akkor is, ha nincs kódolási tapasztalatunk.
  2. Szabványos kód: A WordPress alapja a szabványos HTML, CSS és JavaScript kód, ami biztosítja, hogy az oldalunk minden böngészőben és eszközön jól jelenjen meg.
  3. Több ezer elérhető téma: A WordPress platformon több ezer elérhető téma közül választhatunk, amelyek különböző arculatot és funkciókat kínálnak.
  4. SEO-barát: A WordPress alapból SEO-barát, ami azt jelenti, hogy a weboldalunkat jól optimalizálhatjuk a keresőmotorok számára.
  5. Bővíthetőség: A WordPress-nél több ezer elérhető plugin-eket és bővítményeket használhatunk, amelyekkel bővíthetjük a weboldalunk funkcióit.
  6. Biztonság: A WordPress rendszeresen frissíti a biztonsági részét, hogy biztosítsa a weboldalunk biztonságát.
  7. Nyílt forráskódú: A WordPress nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy ingyenesen használható és módosítható bárki számára.

Eddigi munkáim

Eddigi referenciáim közé tartoznak a következő weboldalak:

Ezek az oldalak szemléltetik az általam végzett munkát és a területeket, amelyeken tapasztalatot szereztem. Kérlek, tekintsd meg őket további információkért és a munkám minőségének megismeréséhez.