• Tűzifa darabolás fa fűrészelés fa kuglizás láncfűrésszel olcsón

  Az Ön tökéletes Tűzifa Darabolás kulcsa a láncfűrészünk! Könnyen kezelhető, hatékony és rendkívül olcsó. Gondtalanul vágathatja a faanyagát, miközben biztos lehet benne, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

  Ha azt szeretné, hogy még egy gondot levegyünk a válláról akkor válasszon minket

  E-mail+3630/8325271
1052px HU county Somogy.svg 1

Fa fűrészelés tűzifa kuglizás láncfűrésszel

A tűzifa kuglizás egy olyan folyamat, amelynek során a faanyagot oly módon feldolgozzuk, hogy az egyszerűen felhasználható legyen. A tűzifa kuglizását láncfűrésszel végzem Somogy megyében, ahol a helyi erdökből származó fát dolgozom fel. Az előkészített faanyagot láncfűrésszel kuglizom 25-30-50 cm hosszúságban, hogy a végső termék minél kényelmesebben és egyszerűbben felhasználható legyen. Az ilyen méretű tűzifa ideális a kandallók, cserépkályhák, vagy más fűtési eszközök fűtésére.

A láncfűrész a tűzifa kuglizásának alapja, mert könnyen kezelhető, hatékony és megbízható. A láncfűrész lehetővé teszi, hogy az egyenletes, szabályos és pontos vágást elérjük. Ezenkívül a láncfűrész segítségével a folyamat gyorsabb és hatékonyabb, így időt és energiát takaríthatunk meg.

A tűzifa kuglizás egy kihívást jelentő tevékenység, amely a kézügyesség, az állóképesség és a precizitás fejlesztésére is alkalmas. Az eredmény egy magas minőségű termék, amely tökéletesen megfelel a vevői igényeknek. A fűtési szezonban egyre nagyobb a kereslet a tűzifa iránt, mivel a környezettudatosság növekedése miatt egyre többen választják a természetes fűtési módokat.

1052px HU county Somogy.svg 1

Fa fűrészelés tűzifa kuglizás méretek

A tűzifa kuglizásának méretei nagymértékben befolyásolhatják a végső termék felhasználhatóságát és minőségét. A 25 cm-es, 33 cm-es és 50 cm-es darabok a különböző fűtési eszközök igényeinek megfelelően lehetnek a legjobb megoldás.

 • A 25 cm-es darabok ideálisak a kisebb fűtési eszközökhöz, mint például a cserépkályhákhoz vagy a kandallókhoz. A kisebb méretű tűzifa egyszerűen elraktározható és kezelhető, így kényelmesebb a felhasználás során.
 • A 33 cm-es darabok a nagyobb fűtési eszközökhöz, mint például a nagyméretű kandallók vagy a kazánok számára lehetnek a legjobb megoldás. Az ilyen méretű tűzifa lehetővé teszi a hosszabb égési időt, ami növeli a fűtési hatékonyságot.
 • A 50 cm-es darabolt fa a legnagyobb fűtési eszközökhöz, mint például a nagyméretű kazánok vagy a fűtőtestek számára lehet a legjobb megoldás. A nagyobb méretű tűzifa hosszabb égési időt biztosít, ami csökkenti a folyamatos tűzifa beszerzési szükségességét.

Az éppen milyen méretű tűzifa kuglizása megoldása attól függ, hogy melyik fűtési eszköznek van szüksége rá. A tűzifa kuglizásának folyamata során a láncfűrész segítségével vágjuk a faanyagot a megfelelő méretű darabokra, amelyek kényelmesen és egyszerűen felhasználhatók a fűtési célokra.

70

Kuglizás

Tűzifa kuglizás ára

Kuglizás láncfűrésszel Ára

Az igaz, hogy a tűzifa kuglizás ára függ a távolságtól és a mennyiségtől. Minél távolabb van a kivitelező a feldolgozás helyétől, annál többe kerülhet a kiszállási díj. A nagyobb mennyiségek esetén általában kedvezményesebb az ár, mivel a feldolgozási költségek aránya kisebb. Az árak változhatnak a fűtési szezonban és az évszakoktól is függően.

Kiszállási díj:

Kiszállás Oda vissza értendő

200ft helyett most 150 FT / km

Vékony fa 15 cm alatti:
1 m³ 25 cm-re kuglizása 7.000ft
1 m³ 33 cm-re kuglizása 6.500ft
1 m³ 50cm-re kuglizása 6.000ft

Vastag fa 15 cm feletti:
1 m³ 25 cm-re kuglizása 6.000ft
1 m³ 33 cm-re kuglizása 5.500ft
1 m³ 50cm-re kuglizása 5.000ft

Fa hasogatására nincs kapacitásunk csak kuglizást tudunk vállalni

Írd be a településed nevét, majd a fa méretét azután válaszd ki hogy vékony fa vagy vastag és Kattints a lenti gombra. Megfog jelenni az összköltség 1 köbméterrel számolva!

Az árváltozás joga fenntartva

Kuglizás megrendelés folyamata

 1. Határozd meg a tűzifa mennyiségét. Min. fizetendő 20.000ft.
 2. Határozd meg a Kadarkút és a munkaterület távolságát km díj miatt. Helymeghatározás
 3. Ha ez megvan Hívd a következő számot: 06308325271

További szolgáltatásaink:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lakás lomtalanítás - Fűnyírás - Tűzifa kuglizás - Gumiszervíz
Average rating:  
 0 reviews
© Copyright - Lakás lomtalanítás Somogyban és környékén, lakás kiürítés és hagyaték felszámolás, teljes körű lakás lomtalanítás, profi lakás lomtalanítás, gyors lakás lomtalanítás, ingyenes felmérés, lakás ürítés, hagyaték lomtalanítás, lakás lomtalanítás árak, lakás lomtalanítás ajánlatok, lakás lomtalanítás Somogyban, lakás lomtalanítás környékén, lakás lomtalanítás akciók, lakás lomtalanítás kedvezmények, lakás lomtalanítás garanciával, teljes körű lakás lomtalanítás Somogyban, lakás lomtalanítás és hagyaték felszámolás, lakás lomtalanítás és hagyaték ürítés, lakás lomtalanítás és hagyaték elszállítás, lakás lomtalanítás és hagyaték eladás. - powered by Enfold WordPress Theme
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beszélgetéseit rögzítjük.

 • Üdvözlöm! miben segíthetek?

Kérem várjon ...