• Tűzifa darabolás fa fűrészelés fa kuglizás láncfűrésszel olcsón

  Az Ön tökéletes Tűzifa Darabolás kulcsa a láncfűrészünk! Könnyen kezelhető, hatékony és rendkívül olcsó. Gondtalanul vágathatja a faanyagát, miközben biztos lehet benne, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

  Ha azt szeretné, hogy még egy gondot levegyünk a válláról akkor válasszon minket

  E-mail+3630/8325271
1052px HU county Somogy.svg 1

Fa fűrészelés tűzifa kuglizás láncfűrésszel

A tűzifa kuglizás egy olyan folyamat, amelynek során a faanyagot oly módon feldolgozzuk, hogy az egyszerűen felhasználható legyen. A tűzifa kuglizását láncfűrésszel végzem Somogy megyében, ahol a helyi erdökből származó fát dolgozom fel. Az előkészített faanyagot láncfűrésszel kuglizom 25-30-50 cm hosszúságban, hogy a végső termék minél kényelmesebben és egyszerűbben felhasználható legyen. Az ilyen méretű tűzifa ideális a kandallók, cserépkályhák, vagy más fűtési eszközök fűtésére.

A láncfűrész a tűzifa kuglizásának alapja, mert könnyen kezelhető, hatékony és megbízható. A láncfűrész lehetővé teszi, hogy az egyenletes, szabályos és pontos vágást elérjük. Ezenkívül a láncfűrész segítségével a folyamat gyorsabb és hatékonyabb, így időt és energiát takaríthatunk meg.

A tűzifa kuglizás egy kihívást jelentő tevékenység, amely a kézügyesség, az állóképesség és a precizitás fejlesztésére is alkalmas. Az eredmény egy magas minőségű termék, amely tökéletesen megfelel a vevői igényeknek. A fűtési szezonban egyre nagyobb a kereslet a tűzifa iránt, mivel a környezettudatosság növekedése miatt egyre többen választják a természetes fűtési módokat.

1052px HU county Somogy.svg 1

Fa fűrészelés tűzifa kuglizás méretek

A tűzifa kuglizásának méretei nagymértékben befolyásolhatják a végső termék felhasználhatóságát és minőségét. A 25 cm-es, 33 cm-es és 50 cm-es darabok a különböző fűtési eszközök igényeinek megfelelően lehetnek a legjobb megoldás.

 • A 25 cm-es darabok ideálisak a kisebb fűtési eszközökhöz, mint például a cserépkályhákhoz vagy a kandallókhoz. A kisebb méretű tűzifa egyszerűen elraktározható és kezelhető, így kényelmesebb a felhasználás során.
 • A 33 cm-es darabok a nagyobb fűtési eszközökhöz, mint például a nagyméretű kandallók vagy a kazánok számára lehetnek a legjobb megoldás. Az ilyen méretű tűzifa lehetővé teszi a hosszabb égési időt, ami növeli a fűtési hatékonyságot.
 • A 50 cm-es darabolt fa a legnagyobb fűtési eszközökhöz, mint például a nagyméretű kazánok vagy a fűtőtestek számára lehet a legjobb megoldás. A nagyobb méretű tűzifa hosszabb égési időt biztosít, ami csökkenti a folyamatos tűzifa beszerzési szükségességét.

Az éppen milyen méretű tűzifa kuglizása megoldása attól függ, hogy melyik fűtési eszköznek van szüksége rá. A tűzifa kuglizásának folyamata során a láncfűrész segítségével vágjuk a faanyagot a megfelelő méretű darabokra, amelyek kényelmesen és egyszerűen felhasználhatók a fűtési célokra.

70

Kuglizás

Tűzifa kuglizás ára

Kuglizás láncfűrésszel Ára

Az igaz, hogy a tűzifa kuglizás ára függ a távolságtól és a mennyiségtől. Minél távolabb van a kivitelező a feldolgozás helyétől, annál többe kerülhet a kiszállási díj. A nagyobb mennyiségek esetén általában kedvezményesebb az ár, mivel a feldolgozási költségek aránya kisebb. Az árak változhatnak a fűtési szezonban és az évszakoktól is függően.

Kiszállási díj:

Kiszállás Oda vissza értendő

200ft helyett most 150 FT / km

Vékony fa 15 cm alatti:
1 m³ 25 cm-re kuglizása 7.000ft
1 m³ 33 cm-re kuglizása 6.500ft
1 m³ 50cm-re kuglizása 6.000ft

Vastag fa 15 cm feletti:
1 m³ 25 cm-re kuglizása 6.000ft
1 m³ 33 cm-re kuglizása 5.500ft
1 m³ 50cm-re kuglizása 5.000ft

Fa hasogatására nincs kapacitásunk csak kuglizást tudunk vállalni

Írd be a településed nevét, majd a fa méretét azután válaszd ki hogy vékony fa vagy vastag és Kattints a lenti gombra. Megfog jelenni az összköltség 1 köbméterrel számolva!

Az árváltozás joga fenntartva

Kuglizás megrendelés folyamata

 1. Határozd meg a tűzifa mennyiségét. Min. fizetendő 20.000ft.
 2. Határozd meg a Kadarkút és a munkaterület távolságát km díj miatt. Helymeghatározás
 3. Ha ez megvan Hívd a következő számot: 06308325271

További szolgáltatásaink:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lakás lomtalanítás - Fűnyírás - Tűzifa kuglizás - Gumiszervíz
Average rating:  
 0 reviews